Sailing Team NL

Passion for performance, teamwork & leadership

M32 Sailing Academy

Bij een sterk zeilland hoort een professionele opleiding en dus introduceert Sailing Team NL de M32 Sailing Academy in Nederland. Zeilers die zich verder willen ontwikkelen op een M32 catamaran of een carrière in de World Match Racing Tour ambiëren, kunnen terecht bij de M32 Sailing Academy. We bieden trainingen en clinics voor alle niveau’s. Of je nu net begint met zeilen of al een professioneel zeiler bent. De Sailing Academy biedt proefdagen, oefentrainingen voor leasing, training kampen voor teams en eigenaren, clinics voor M32 Match Racing licenses en pure performance en race clinics.

M32 Match Racing License

Om mee te kunnen doen in de World Match Racing Tour moet je in het bezit zijn van een geldige M32 Match Racing Licentie. Deze licentie verzekert je van een minimaal vaardigheidsniveau en kennis van veiligheid en boot handeling. Met het behalen van een licentie beschik je over de juiste kennis en vaardigheden op een M32 catamaran tijdens de Tour events. Dit is verplicht vanwege verzekeringen en veiligheid. Een M32 Match Racing licentie geldt twee jaar en wordt automatisch verlengd zolang je minimaal twee WMRT events vaart binnen twee jaar.

Verschillende modules
De M32 Sailing Academy bestaat uit verschillende modules, waarin je je eigen weg voor M32 zeilen creëert. Je stapt in op jouw eigen zeilniveau en blijft jezelf ontwikkelen gedurende je trainingen. Zeilers die net beginnen met zeilen op een M32 bieden we een M32 basis training. Hier leer je de fundamentele basis van het M32 zeilen met de nodige veiligheidseisen. Bij voltooiing van de training mag je ook een boot leasen bij Aston Harald Sports. Hierna kun je door met een training Starten & tactieken en de gevorderde veiligheid modules. Met deze vervolgtraining wordt je op het niveau van de World Match Racing Tour events gebracht. Voor wie nog beter wil worden op de M32 gaat door met de modules: M32 boot handeling, M32 trim & snelheid en M32 race & regels. 
Bezit je een eigen M32? Kies dan de module M32 opzet & tuning om te leren hoe je jouw M32 moet inrichten en tunen om deze op volle snelheid te laten varen.
 Met professionele coaches ga je aan de slag om samen met je team nog beter voorbereid richting de top te gaan. Kies de module naar jouw wens en bereik een nieuw niveau van M32 zeilen. Of kies een module waarin je jezelf en je team nog verder wilt ontwikkelen.

De Sailing Academy maakt van jouw de beste zeiler die jij wilt zijn.

© 2017 Sailing Team NL