Sailing Team NL

Passion for performance, teamwork & leadership

Consultancy

Leiderschapsontwikkeling
Als STNL stellen we enkele kernwaarden centraal in alles wat we doen. Met de Nederlandse leeuw in het zeil en een Nederlandse bemanning, willen we niet alleen winnen, maar ook bijdragen aan de leiderschapsontwikkeling in ons land. We mogen trotser zijn op Nederlandse prestaties op veel terreinen. STNL ziet zichzelf als een uitdagende en voedende inspiratiebron.

Als team voelen we hoe passie, visie en moed ons leiderschap versterkt. Tegelijkertijd ervaren we hoe belangrijk veiligheid, brutal honesty (communicatie), verantwoording nemen en het onderling verbinden, zijn. Dezelfde nuchterheid in het ontwerp van de boot vormt de spil en de kracht van ons team.

Daag uzelf uit
We dagen uit om uw organisatie te spiegelen aan onze passie voor prestaties, teamwerk en leiderschap. U kunt partner worden van STNL, als partner komt u in contact met het team en krijgt de kans om in een M32 met het team te zeilen.

Professioneel leiderschap
Vanuit het gevoel voor leiderschap wat we met u delen kunt u uw eigen team/organisatie meenemen in deze ervaring. Als STNL weten we hoe belangrijk onze kernwaarden zijn; dat we moeten reflecteren om verder te groeien. Als STNL hebben we ervaren professionals die als consultant voor dezelfde kernwaarden staan. Professionals die ons geholpen hebben te reflecteren en verbeteren om samen zo snel tot een mooie prestatie te komen.

Partner worden
Wanneer u partner wordt krijgt u ook toegang tot dezelfde professionals en kunt gebruik maken van een stuk maatwerk wat bij uw organisatie past. Organisatie ontwikkelaars die o.a. met kennis vanuit de laatste inzichten in ons brein helpen de gewenste koers te varen.

© 2017 Sailing Team NL